2010-08-02 09:49:17• hírek • (X)

Töltse szabadidejét az Airport Panzióban!

Az Airport Panzió a magyarországi fürdővárosba, Hajdúszoboszlóba várja a pihenni vágyókat. A kis város rengeteg sportolási és kikapcsolódási lehetőséget kínál vendégeinek. A világhírű gyógyvizéről híres strand és Közép-Európa legnagyobb Aquaparkja mellett számos kellemes program vár a turistákra.

A kényelmesen és minden igénynek megfelelően kialakított panzió Hajdúszoboszló jól szituált helyén, a repülőtér mellett várja az érkezőket, ahonnan számos látványosság és szórakozási lehetőség könnyen megközelíthető. Alig száz méterre fekszik a strand, szomszédságában van az Árpád uszoda, és a Hungarospa területe, ahol különböző gyógyító kezeléseket vehetnek igénybe. A sportolni vágyók innen ellátogathatnak a Mazsi Hungarospa Sportcentrumba, ahol kicsit megdolgoztathatják izmaikat. Ezenkívül több elegáns étterem, szórakozóhely és bevásárlóközpont található a közelben.


Hajdúszoboszlói Airport Panzió
A hajdúszoboszlói Airport Panzió


A híres hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben idővel a gyógyászati kapacitása a duplájára nőtt. A gyógyvíz ereje és egyéb gyógytényezők együttes hatása eredményezi, hogy rengetegen gyógyulásra lelnek. A jódos, brómos, konyhasós gyógyvíz elsősorban reumatikus betegségekben mutatja meg jótékony hatását.  Azonban azokra, akik fittek és egészségesek nem mindennapi, különleges élmény vár az Aquaparkban. A 12 méter magas indítótoronyból indulva kilenc különféle pályából választhatnak a nagy csobbanás szerelmesei. Van itt négypályás óriás-, kétféle kamikaze, óriás csavaruszoda, „fekete lyuk" és „őrült folyó". Aki elfáradt a csúszdázásban, az a három új strandmedencében pihenheti ki magát.

Magyarország legnaposabb tájegysége, Hajdúszoboszló meglehetősen jól megközelíthető, ahol az Airport Panzió kilenc kényelmesen kialakított szobával várja vendégeit. A szobák önálló fürdőszobával, internet hozzáféréssel és LCD tévével vannak felszerelve, ahol most akciós áron három éjszakát pihenhetnek a turisták. Az árak tartalmazzák a jakuzzit, a szaunát, az IFÁ-t és az ÁFÁ-t, valamint  a zárt kamerával őrzött parkolót. További információért ide kattintva látogasson el az Airport Panzió honlapjára.



Kényelmesen kialakított szobákkal várja vendégeit az Airport Panzió
Kényelmesen kialakított szobákkal várja vendégeit az Airport Panzió


Hajdúszoboszlóból könnyen eljuthatnak Debrecenbe is, ahol augusztus 20-án rendezik meg a az egyik legnépszerűbb turisztikai esemény, a Virágkarnevált. Ezenkívül rendkívüli élmény lehet a világörökség részévé választott hortobágyi puszta, vagy az egyik legismertebb magyar város, a történelmi borvidék „fővárosa", Tokaj.

Látogassanak el Önök is a híres fürdővárosba, ahol az Airport Panzió szeretettel vár minden kikapcsolódni és pihenni vágyót.


Az Airpot Panziótól könnyen megközleíthető a strand, az aquapark és a gyógyfürdő
Az Airpot Panziótól könnyen megközleíthető a strand, az aquapark és a gyógyfürdő


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: